Hjem > Nyheder > Indhold

Velkommen Den kommende kantonmesse

Jun 03, 2020

Inden for solcelleanlæg har fangpusun oplevet snesevis af år og har sine egne meninger; Beijing Fangpu Sunshine Co., Ltd. blev grundlagt i 2010, flyttet til Yueqing, Wenzhou, Zhejiang-provinsen i 2013, etableret Wenzhou Xihe Electric Co., Ltd. og flyttede ind i det nyeste firma i april 2019; I de sidste ti år er produktions- og driftsskalaen og fortjenesteniveauet for fangpusun inverter og controller steget dramatisk år for år og opnået ekstraordinære udviklingsresultater. På en unik måde har fangpusun gradvist samlet sig og har sit eget professionelle tekniske forsknings- og udviklingshold.

I følge fangpusun er de vigtigste konkurrencefordele ved en virksomhed: 1. Kvaliteten bestemmer, hvor langt en virksomhed kan gå; 2. Innovation bestemmer niveauet for forretningsudvikling for en virksomhed; 3. En virksomheds kernekonkurrenceevne er effektivitet 4. Virksomhedskulturens ånd.

Lad' mødes den 15. til 2. juni. 6. 24, 2020 GG-kvot; fremstillet i Kina GG-quot; Canton Fair for at vise" fremstillet i Kina" leve for købmænd over hele verden.