Hjem > Nyheder > Indhold

Garantiservice

Jun 19, 2018

Garantiservice

Wenzhou Xihe Electric Co, Ltd har produceret solar opladning controllere i 7 år, og har vundet et godt ry i feltet af ny energi. Fordi alle batteri oplader controller komponenterne er nye og importerede fra udlandet, vil vi aldrig bruge de brugte chips for priskonkurrence.

God offentlig ros tilskrives også vores virksomhed, der leverer hurtig og bekvem eftersalgsservice, brugerne til at bruge uden bekymringer. Alle produkter er garanteret for 2 år. I denne periode er solar controllere underlagt nogen problemer, gratis udskiftning og vedligeholdelse.

Det første trin, skal du kontakte sælgeren, fortæller solar afgift regulator indkøbstid, installationstiden og alle parametre af solsystemet. Beskrive svigt af produktet i hvilken sag.

Det andet skridt, give billede (video) af varens funktionsfejl og tage stregkode MPPT (PWM) solenergi controller, som vil hjælpe os med at finde årsagen til fejlen og hjælpe kunden til at løse misbrug.

Det tredje trin, vihenvise tilovenstående oplysningerdereftergøre en fejl Resumé, vil fortælle gæstenomtil at sende et nyt produkt, eller vende tilbage for at hjælpe gæsterne til gratis vedligeholdelse. Dette vil være afsluttet inden for én arbejdsdag.

Vores virksomhed har vundet fordel for kunder med høj kvalitet og effektiv After-sales service. Mange tak for din støtte her.