Hjem > Nyheder > Indhold

Udformningen af Solar Gadelys

Jan 19, 2015

I dag små serier sol controller er at introducere nogle af de design spørgsmål vedrørende sol gade lys controller, her følger vi små serier fra tre aspekter at forstå nogle enkle design på sol lyser:

1. Vælg controlleren kan ikke ignoreres

Vælg controlleren er ofte et problem bliver ignoreret entreprenører, dårlig kvalitet controller lag mangler, 12V / 10A regulator markedspriser spænder fra $ 100-200, selv om hele gaden er den mindste del af værdien system, men det er en meget vigtig aspekt. Kvalitetskontrollen af omkostningerne til indkøb direkte påvirke livet for de sol gadebelysning systemkomponenter og hele systemet.

(1) bør vælges med automatisk sænkning power sol controller, denne controller er baseret på den resterende kapacitet i batteriet, automatisk reducerer udgangseffekten til belastningen. batterikapacitet utilstrækkelig styreenheden reducerer udgangsstrøm. Efter inddrivelsen batteriets kapacitet, og genskabe den oprindelige controller udgangsstrøm til at opnå energibesparende effekt, denne funktion er meget nyttig.

Controllere (2) bør udvælges med regulerkraft controller med effektregulering er blevet bredt forfremmet, kan automatisk reducere drift strøm af LED lampe få fodgængere natten tid, spare på strømmen, men sparer også konfiguration paneler forholdet.

(3) For at vælge høj opladning effektivitet controller med MCT opladningstilstand controller kan automatisk spore den maksimale strøm af batteriets plader, for at undgå opladning unødigt spild.

De fleste (4) vandtæt controller, regulatoren er monteret på stangen base, især i regntiden, er det let at vand, skal controlleren vælge vandtæt controller, således at forlænge levetiden af systemet og reducere vedligeholdelsesomkostningerne.

(5) Ud over at vælge flere energibesparende funktioner, men også bør være opmærksom på controller batterier og andre komponenter for beskyttelse, såsom at have en vedligeholdelsesladning modus controller kan godt beskytte batteriet stigende batterilevetid, ud over at sætte controller underspænding værdi beskyttelse, så prøv at stille ind underspænding beskyttelse værdi ≥ 11.1V, for at forhindre batteri over-udledning, batteri overprisen over udledning vil reducere levetiden.

2, lys, varme og konstant.

Fordi længere levetid LED lys, og kan arbejde gennem natten for at reducere kraften delperiode, så det bruges som sol gadebelysning eller generel teknik vil bruge LED-lys. Men den dårlige kvalitet LED lyser ujævn lag, lyset svinder alvorlige LED seks måneder er det muligt at dæmpe 50% lysintensitet, så sørg for at vælge lyset svinder langsommere LED-lys. LED-lys til at gøre det vigtigste varme og konstant problem, konstant strøm drev, eller du kan bruge controlleren plus en konstant strøm gennem konstant, er det nødvendigt at stole på aluminium køleprofil for at sprede varmen, er det bedst at øge kobber eller messing i aluminium nedenfor til mere effektiv varmespredning, styre temperaturen, vil LED liv være længere.

3, ikke reducerer konfigurationen, ellers mere skade end gavn

Blandt de mange praktiske anvendelser af sol gadebelysning, sol lys mange steder ikke opfylder de normale belysning behov, især i lyset af den manglende kontinuerlige regnvejrsdage og vinter periode er mere fremtrædende, ud over brugen af dårlig kvalitet relaterede komponenter, en anden væsentlig grund er blindt reducere omkostningerne komponent, ikke i henhold til de behov, design konfiguration, reducere brugen af solpaneler og batterier standard, hvilket resulterer i en regnvejrsdag kan ikke give gadebelysning.