Hjem > Nyheder > Indhold

Tak til alle kunder har tillid

Sep 16, 2017

I 2017, vores selskab introduceret en ny serie af MPPT solar controllere med LCD-skærm, og forbedret de forskellige tilbehør til blå MPPT solar charge controller serie. Batteri balancer er nu under udvikling og vil senere meddeles alle nye og gamle kunder.

  Opdateringer af dissesolenergiprodukter har tiltrukket en masse kunder. De er interesseret i denSolar afgift regulator, foreslået at besøge og se produktionslinje kapacitet, produktionsprocessen og inspektion,at sikre produktets kvalitet.

Daniel fra Liberia, efter at se produktionen af den nye serie MPPTSol batterioplader, thumbs up ros, og tilføjetLCD display solar MPPT controllere til prøven rækkefølge.


blob.pngblob.png  

Dougs fra USA er en venlig køber af vores virksomhed. Vi har samarbejdet i flere år. Mængden af ordrer har været stabil og der er næsten ingen reparation produkt. Lejlighedsvis kom til Kina for at besøge vores virksomhed og taler om nye produkter og markedstendenser.

                 

blob.png

Indonesiens kunder er opsat på alle store og små bud. Og det har været en fornøjelse at efter en grundig test af køber, vores ren sinusbølge power inverter FP-S-300 og blå MPPT100/30 vandt tilbuddet igen i denne måned. Gæster er også forpligtet til at fremme vores firma på nettet 500W inverteren.

                 

blob.png

Afghanske Wahid har været i kontakt siden 2014 og har været interesseret i Flexmax MPPT 60A, 80A solar controller. Han havde købt oprindelige Outback, brand og fangpusun mærke at sammenligne, efter 2 år, og endelig har tendens til samme kvalitet og lavere pris af Kina Flexmax MPPT controller. Wahid fik invitationen i år og lavet en aftale at besøge vores fabrik, betaler for ordre på samme dag.

                 

blob.png

Hver kunde efter gennem undersøgelse og revision, har øget vores tillid med vores virksomhed, som bidrager til at stabilisere det langsigtede samarbejde med os.

Selvfølgelig, mange tak for den tillid til disse klienter har placeret i mig. Jeg vil være mere effektivt arbejde og bedre service til alle kunder.