Hjem > Nyheder > Indhold

Lær dig hvordan man sparer penge

Apr 21, 2019

Når du stadig betaler store elregninger til landet, tænker du på at bruge grøn energi? Solenergi?

Du skal være en smart og miljøvenlig person i det 21. århundrede. Brug af solpaneler til opladning af batterier er det første skridt at spare penge !!

Når vi har fundet den rigtige retning, hvordan kan vi spare penge, når vi monterer solvarmesystemet i andet trin? Køber du høj pris europæisk lavet solafgift kontroller? Selvfølgelig ikke!!! Det er så dyrt !! Hvordan kan vi nå målet om at spare penge?

Så er det en billig kinesisk solar MPPT controller? Emmm ... Det tager to måneder at bryde ned, så køb en anden til at erstatte, og det vil bryde ned igen om to måneder. Ville det ikke være dyrere og spildende ved billig solenergi controller, det med dårlig kvalitet.

Så i dag vil jeg gerne anbefale en controller, som mit hjem solenergi system bruger. Det ser lyst og smukt ud som den blå himmel, det får mig til at føle mig godt hver gang jeg ser det. Ved opladning blinkede LED-lamperne som at fortælle mig, at strømmen var gået gennem solpanelet og opladet i batteriet. Min nabo kom til mit hus og så det. Han var overrasket og sagde: "Wow ... Dette er europæisk design !!!" Hahaha, jeg var meget stolt, fordi jeg købte europæisk design og kvalitet til en lav pris for kinesiske MPPT-solceller !!!

Wenzhou Xihe Electrica Co., Ltd giver 2 års garanti og gratis udskiftning vedligeholdelse. Det har arbejdet hårdt og klagede i 3 år i min familie og har aldrig haft hvile. Jeg er nødt til at tildele blå MPPT100 / 50 solcellekontrol en hård arbejdsmedalje.

image