Hjem > Nyheder > Indhold

Solar Controller Failure Analysis

Jan 19, 2015

Solar produkter, fordi det indeholder vises nu fortaler grøn energi, flere og flere mennesker som, sol lyser er en af dem, sol lys er soldrevet gade lys controller til at kontrollere deres egen ind i et system, der anvendes i solsystemet væsen. Her følger vi en lille serie sol controller er enkel at forstå, er du:

1. Solfangerstyring statusindikatoren for at bestemme fejl

Generel Solar controller system, der involverer forskellige elektriske komponenter har status indikation, såsom hvorvidt den aktuelle batteriopladningsstatus er normal, er i underspænding tilstand; hvorvidt lyskilden fungerer normalt, enten i normal udledning eller i en slags beskyttelse; sol opladningsstatus indikation. Ifølge undersøgelsen af disse stater kan nemt finde ud af den aktuelle status på systemet, og selv finde det punkt for fiasko.

2, anordning svigt af ydeevne

Adskillige fælles fejl manifestationer af sol LED gadebelysning udstyr til: belysning komponenter ikke virker, lys er ikke lyse, skinnende lys, lys forsinkelse lys tændt belysning vej væsentligt reduceret; utilstrækkelig eller for lang tid belysning; solpaneler er ly, forurening; lamper er beskadiget, snavset forskydning; hælder, manglende dele, brudt.