Hjem > Nyheder > Indhold

Solar Controller "uklar"

Jan 19, 2015

En tilpasning af den nye gade Chengdu højere omkostninger

Faktisk Chengdu kun "Solar" mangler, "Wind" er minimal, produktion af solvinden gade lys fabrikanter designer til Chengdu på Pofeizhouzhe gaden, har de fleste producenter indført for at sikre den normale brug efter fem på hinanden følgende overskyede dage i Chengdu nye gadebelysning. Men i stand til at tilpasse sig de nye energiforhold i Chengdu gade vil koste højere.

"I midten af vejen er 4-6 lux belysning krav (belysning enhed), 8-10 timer belysning tidseffekter for eksempel for at opnå den samme virkning med belysningen i det vestlige område af, Chengdu anvendes i gadebelysning konfiguration pakke de 30-50% højere materiale vil også være 15-20 procent højere pris. "Chengdu kommunale regering, senior teknologi konsulent optoelektronik industri, Chengdu optoelektroniske engineering Research center chef ekspert Fan Chaoxun indføre den såkaldte materiale omkostningerne er den gade solpaneler område vil være større, vil batteriet være højere, og controlleren vil blive bedre og så videre, "fordi sådan en gade i Chengdu vil være i stand til at overleve."

2, efterår og mindre skarpt lys ingen elektricitet i en halv time

Onkel Lee installeret Huanglong Valley Village Harvest batch sol hybrid gadebelysning huske, blev installeret gade er sommer, "flere dage ud af solen om sommeren, efterår og vinter dage vil ikke gøre en nat ikke længe lyse, lyse og nogle gange en halv time ville være færdig. "

Landsbyboerne fandt, at selv om disse nye gadebelysningen ikke betale elregningen, men "skrøbelig". "Fordi Chengdu lys mindre end 1000 timer om året, laver mindre end tre timer om dagen," en person med ansvar for amtet og Teknologi Bureau forklarede, at i Shuangliu County, "Bright Solar Technology Demonstration Project", Chengdu er også problemet af svage lysforhold hjemsøge dem :. "Sommer i god stand, elendige vinter, ofte overskyede dage i træk, sol lys på lys er ikke lang, ikke engang lys situation, også havde" Ifølge rapporter, den samme gade i Panzhihua, Aba Hongyuan område, effekten er meget god, "må indrømme, Chengdu belysning tid kan ikke sammenlignes med det vestlige område."

3, at et stort område fremme "næsten umuligt"

"Ud over Shuangliu, Chengdu, sol gadebelysningen i forskellige distrikter undladt at 'store' forfremmelse." Shuangliu County, en gang for "sol lys teknologi demonstrationsprojekt" til at levere udstyr Ding Ming Optical Technology Co den ansvarlige, uanset om det er 2005 begyndte en pilot sol gade Dujiangyan, eller de fleste sol lys Shuangliu County, undladt at fremme denne gade.

Ifølge Chengdu Lighting Management Office, ansvarlig person, selv om sol gade er meget miljøvenlig, men det er gratis at bestemme dets karakteristika gitter stabilitet er værre end traditionelle lamper, plus når lysintensiteten er svag, etc., hvis de anvendes i bagagerummet oplever ekstremt vejr og strømafbrydelser, selv om han ønskede plasteret kan ikke opnås gennem kunstig belysning restaureret, men også kan let forårsage en ulykke. Derfor er den nye energi gade i Chengdu, et stort område med henblik på at fremme brugen af "næsten umuligt."