Hjem > Nyheder > Indhold

Vis dig Kina fabriksproduktion

Sep 03, 2019

Det er tid til at vise den månedlige deling, i dag viser vi dig XTH 8000 - 48 vekselrettere, der produceres i vores værksted.

图片1

Kraftomformeren ligner en lille kasse, 230 * 300 * 500 mm i størrelse og vejer 46 kg, svarende til vægten af et 13-årigt barn. Installation kræver, at to personer skal flytte sammen. Jeg prøvede, en person kan simpelthen ikke flytte XTH 8000 - 48 hybrid inverter. Når alt kommer til alt kan du se i værkstedstabellen, der er en enorm transformer. Nancy prøvede, og transformeren kunne virkelig ikke skubbe.

图片2

Når man ser nøje på billederne af dette tilbehør til hjemmestrøminverter, er de hver især fremragende. De fleste af dem er købt fra udlandet. Vi samler og tester dem i Kina. På grund af de lave arbejdsomkostninger kan vi tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser.

图片3

Denne XTH 8000 - 48 solcelleinverter er forskellig fra andre invertere på det kinesiske marked, i modsætning til deres enkle DC TO AC-funktioner. Vi kan tilslutte 9 sæt parallelt, samles i trefase, tilslutte Bluetooth, forbinde RSR-232 og SD-kort for at gemme systemdata.

图片4

Babyer, vær opmærksom, dette er en intelligent inverter, leg rundt med dine venner, for eksempel Linked, facebook, lad dig arrogant en gang!