Hjem > Nyheder > Indhold

Alvorlige konsekvenser af ingen Solar Controller

Apr 06, 2019

Hvis der er et off-grid solafladningssystem installeret i dit hjem, skal du vide, at der findes solpaneler, omformere, batterier og solafladningsregulatorer.

Hvad? Du ved ikke, hvilken del er solfangeren?

Det er den vigtige del, der forbinder solpanelerne med batterierne. Hvorfor er det vigtigt?

For mere end et årti siden, da solregulatorer ikke blev solgt i nogle fattige områder, forbinder folk kun solpaneler og batterier med en diode i stedet for solbatteri. På grund af den enkle diode har ingen beskyttende virkning af overladning, over-temperatur og overstrøm fører det til eksplosionsbrænding af solbatterierne. Eksplosionen vil uundgåeligt forårsage brand, og tabet bliver mere alvorligt! Dette er faren for manglende solcellekontrol.

Så hvad med PWM-controlleren og MPPT-laderen? Effekten af PWM solregulator til solpaneler er 60% ~ 70%, MPPT solregulator til solpaneler er 98%. Der er næsten ikke noget spild af solenergi og den mest effektive omdannelse af solenergi til batterier.

Derfor må du hurtigt købe fangpusun MPPT-solcellekontroller for at undgå at beskadige batteriet og forårsage skade på ejendommen, høj effektiv brug af solpanelelektronik.