Hjem > Nyheder > Indhold

Beskyttende virkning af Solar Control Device

Jan 19, 2015

En elvarmerbeskyttelse

Som en form for solenergi i form af drukning, Sheung Shui til fuld formiddag, middag og efterhånden bruge efter opvarmning om natten. Hvis vandet er blevet brugt i en solcelle eller næsten udmattet, er elvarmeren blevet helt eksponeret på overfladen af luften. I dette tilfælde, hvis du starter elektrisk opvarmning, på grund af den hurtige temperaturstigning, efter at elvarmeren er aktiveret, Vi kaldte det tørre fænomen. Forhøjet vandvarme kan ikke tages væk, det vil forårsage en brændende elvarmer. På trods af udviklingen af anti-tør elvarmer er der ikke bange for tørkvartsvarmer, men det viste sig, at disse produkter kunne beskytte sig selv fattige. Så vi bør undgå, at denne varmeapparat ikke er nedsænket i vandfænomenet. Næsten alle nuværende solregulatorer har anti-tørre funktion: Når vandniveauet i de to celler (50%) under vandvarmeren ikke opvarmes, og nogle også starter vandfunktionen, vil der blive tilsat vandet to celler (50%) Eller mere genopvarmning. Dette forhindrer fejl i elvarmeren.

2, for at forhindre rørets udbrudsbeskyttelse

Vakuumrør vandvarmer burst er problemet oftere opdaget efter vakuumrøret burst, vandtabet, solvarmeren vil ikke fungere ordentligt. Så god solstyringsenhed leveres med mere beskyttelse.

Når en solvandsvandsbeholder, hvis du støder på stærkt sollys, fordamper vandet hurtigt vakuum inde i lyset, denne gang vil temperaturen inden i røret snart stige, normalt tre minutter kan du nå mere end 200 grader. Så hvis du støder på koldt vand, vil vakuumrøret rive, så regulatoren har sat grænser omkring 80 temperaturregulering, når tanken er i tør tilstand (vandniveau i et gitter nedenfor), overstiger tankens temperatur grænseværdierne 80 ℃ , Solenergi er kun vand, når tankens temperatur falder under temperaturgrænsen (for eksempel om aftenen), vil solenergi blive oversvømmet.

3, for at forhindre varmekabel brandbeskyttelse

Band er et varmeelement, generel og solstamme sammen sammen rør, vandrør for at forhindre revner i den kolde vinter. På grund af en bred vifte af varmekabelkontakt, engang udsat og ældende ild, skal den tilføje denne funktion. Det er en fremgangsmåde: Xianxiang bånddrevet controller i 10-15 minutter, tryk derefter på den brugerdefinerede forsinkelsestid 10-90 minutter, stopkraft (for at stoppe opvarmning), forsinkelsestiden fortsætter med at opvarme i 10-15 minutter Denne aktionscyklus, indtil brugeren trykker på knappen igen for at cykle, båndet stopper opvarmning. Denne proces undgår langvarigt kraftbånd, ældning af ild og andre ulykker.

4, for at forhindre en masse lækagebeskyttelse

Solar vandvarmere er mere fejl: den er fuld af vand forårsaget af fænomenet sensorfejl; En masse lækre rørbrudssvigt, disse fejl resulterer i stort tab af kunder af vand, hvilket resulterer i økonomiske tab. Af denne grund har et stort antal styreenheder anti-oversvømmelsesfunktionen, i almindelighed efter at solenoideventilen åbner sol, kan vandet være mere end 15-20 minutter efter 30 minutter, hvis magnetventilen ikke er lukket, styreenheden Lukker automatisk magnetventilen for at forhindre overløbsfænomen.

5, lækage beskyttelse

For at forhindre lækage fænomener i brugen af solenergi har det meste af styreenheden en lækage beskyttelse. Lækagebeskyttelse er det samme antal omløbsspoler for at detektere lækage ved at styre instrumentet rundt om siderne af ringen, og hvis nullinjen og brandledningen af den nuværende ubalance i magnetfeltet produceres, er der en induceret strøm i Induktionsspolen, styreenheden sender en signal lækage, stoppes elektrisk opvarmning straks. Men ofte i den faktiske installation vil støde på nogle tilfælde mindre end det oprindelige estimat, såsom solenergi el-pumpe for at holde den fælles nul linje, er denne linje og neutral strøm ikke lige, og så kan du åbne styreenheden, FireWire Og nullinjen på ringen er slukket, så lækagefunktionen fjernes.