Hjem > Nyheder > Indhold

Solcelleanlæg - Rejs med dit hus

Sep 16, 2020

Udviklingen af ​​RV i verden er gradvist moden, og der er konstant nye typer RV, der stiger. Som solteknologi er fangpusun meget udbredt. Fangpusun mener, at det er bestemt til at rejse med et hus.

I det moderne samfund er folks' s forbrugsniveau forbedret. Der er stadig mange mennesker i verden, der kan lide at køre deres egen RV for at rejse og lege. Fangpusun' s tekniske koncept er at give et sikkert, pålideligt, stabilt og kompatibelt strømsystem til alle slags applikationer. Så en sikker, effektiv, stabil og kompatibel lastbilomformer er kernen i hele Touring-bilens solenergiproduktion og strømlagring.


At lege med en turistbil=højere elbehov

Lastbilomformer som et praktisk elektrisk apparat til forbedring af Touring-bilens levetid, jeg tror, ​​at de interne materialer og håndværk ud over effekt og effektivitet vil påvirke inverterens sikkerhed, ydeevne og levetid. Som navnet antyder, har Touring-bilen to hovedfunktioner: hus og bil. Enkle faciliteter kan ikke tiltrække turister mere. Med det kinesiske udtryk" spurv er lille, fem zang organer er komplette" ;, som alle synes at øge efterspørgslen efter" elektricitet" til en vis grad.

Photovoltaic system


Høj effekt inverter, hvorfor frygter ingen strøm?

Sammenlignet med andre solenergiprodukter kan Fangpusun Xtender XTM og XTH Microtek ren sinusbølgeomformer vælges efter dine behov. Hybridomformeren kan realisere systemet, der består af flere invertere med samme specifikation. Dette betyder, at du kan gøre hvad du vil, og du behøver ikke at bekymre dig om at være utilfreds på grund af pludselig strømafbrydelse. Dette kan også øge din lykkeoplevelse under rejsen.

Fangpusun Xtender XTM og XTH-serien er alt-i-en opladningsinverter med avancerede funktioner, som kan bruges på en fuldt modulær måde og kan også bruges som batterioplader og backupudstyr, hvis det er nødvendigt.

2

Andelen af ​​solenergi, der anvendes inden for Touring-bilen, stiger. Det er ikke kun den behagelige nydelse af Touring-bilrejser eller campingliv, men bringer også et andet liv til kulstoffattige rejser!