Hjem > Nyheder > Indhold

Hvilke nye fotovoltaiske teknologier har vundet i første omgang i tiden af ​​store data?

Aug 18, 2020

I dette" big data" æra, bliver alle industrier mere og mere diversificeret, og solcelleindustrien er ingen undtagelse. Fangpusun holder også trit med tempoet og fornyer konstant。Hvis PWM solopladningsregulator er version 1.0, er udviklingen af ​​videnskab og teknologi MMPT solopladningscontroller version 2.0, og MPPT refererer til maksimal effektpunktsporing. Det er et opgraderet produkt af solcellestyring og et varmt produkt på markedet i øjeblikket.

图片1

Hvis du har brug for en kraftig solopladningsregulator, anbefaler vi at bruge MPPT solopladningsregulator. MPPT solopladningsregulator kan straks registrere energiproduktionsspændingen på solpaneler og spore den maksimale spænding og strømværdi for at opnå mere strøm fra solpaneler, og dens effektivitet er højere end PWM.


Der er to MPPT solopladningsregulatorer i fangpusun, som muligvis opfylder dine strømbehov.

Fangpusun FLEXmax MPPT-seriens hybridopladningscontroller har 60 ampere og 80 ampere. Det kan arbejde i 12V til 60V DC kontroludgang. Innovativ softwareberegning kan øge effekten fra dit solcelleanlæg med 30%. Når du opretter forbindelse til batterimodulet, registrerer det automatisk spændingen. Den har en lys skærm og fire hvide knapper, som kan søge i 128 dages historie. Du kan bruge" mate2" systemdisplay til fjernovervågning og konfiguration, og der er mange kraftfulde funktioner, der venter på at du skal opleve.


Lad&# 39 se på vores nye FLE max MPPT 100-300, som er et industrielt design. FLE max MPPT 100-300 er en top-opladningscontroller med høj ydeevne, høj effektivitet og multifunktion. Det er velegnet til avanceret strømforsyningssystem, metalvarmelegeme og sikrere beskyttelsescontroller. Dens effektivitet er op til 99%, og den understøtter 24v, batterispændingen på 36V og 48V har bredere anvendelighed. Dens spændingsområde er så højt som 300V fotovoltaisk array, som kan overvåges og konfigureres eksternt ved hjælp af" MATE3s" systemdisplay.

图片2


I dag' s æra," big data" giver os et nyt perspektiv for at se verden, det vil sige kilden til at drive vores industrielle innovation. Fangpusun mener, at det er på grund af dette, at ikke kun Kina, men også verden vil bruge anvendelsen af ​​GG quot; big data" at fremme udvikling.