Hjem > Nyheder > Indhold

Hub4 og Hub10 til Flexmax MPPPT Solar Controller

Oct 30, 2020

Som vi alle ved, har fangpusun Flexmax MPPT 60A 80A solopladningsregulator solgt godt i 7 år. Under e-mail-kommunikationen med vores gamle kunder i mange år er vi meget bekymrede for, om fangpusun Flexmax MPPT 60A 80A solopladningsregulator kan paralleliseres. Fordi kvaliteten af ​​fangpusun MPPT-solcellestyringen er så god og stabil, hvis den kunne tilsluttes parallelt og kan bruges i et større solenergisystem, vil den være perfekt!

I dag vil jeg gerne fortælle dig en god nyhed, fangpusun Hub4 og Hub10 er ved at udvikle sig nu, de frigives og begyndte at sælge om to måneder. På det tidspunkt kunne fangpusun Flexmax MPPT 80A 60A controller bruges parallelt med Hub4 og Hub10, og brugerne kunne konfigurere MPPT charge controller til solenergi frit. HUB-systemkommunikationschefen er rygraden i dit netværkskonverteringssystem. Fangpusun HUB kommunikerer stabling, belastningsdeling og strømbesparende til / fra signaler. Gennem brug af en HUB koordineres og styres dit system af Mate.

Hub4 and Hub10_

Navfunktion som følger:

● HUB'en kommunikerer stabelfase, belastningsdeling, inkrementel opstarts- og nedlukningsinformation direkte mellem omformerne

● Kabelforbindelse er standard CAT5 otte ledning med RJ45 modulære stik.

● HUB'en får strøm fra enhver MX60.