Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan hurtigt vælges passende Solar Charge Controller

May 15, 2019

Der er alle slags solcellekontroller i butikker og på internettet. Når vi handler, er det svært at vælge, og vi ved ikke, hvilke faktorer der skal overvejes.

Wenzhou Xihe Electric Company interviewede flere installatører og slutbrugere, og opsummerede derefter følgende punkter til din reference:

1. lille volumen

2. Enkel ledningsføring

3. LCD-skærm kan adskilles fra eksternt

Baseret på ovenstående oplysninger er installatørerne og slutbrugerne mest bekymrede over funktionerne ved simpel og hurtig installation af sol oplader controller. Så anbefales fangpusun blå MPPT sol controller. Dens størrelse er meget lille, så længe forbindelsen solpaneler og batteri. Hvis du ikke behøver at læse systemoplysningerne, at du ikke behøver at købe en ekstern skærm, som nedenstående kundes installerede, kan kun blinke LED-lysene vide, at MPPT fungerer godt.

图片1

For nogle brugere, der er ivrige efter at installere deres egne systemer, vil et eksternt display blive matchet. Vi kan tilpasse denne ledning fra 1,5 meter til 6 meter. Brugere vil installere omformerne og solenergi regulatoren i en kasse, og derefter installere den eksterne skærm uden for boksen for nem opsætning og visning.

图片2