Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan installerer Solar Street Light Controller

Jan 19, 2015

Xiao Bian dag sol gade lys controller give dig en kort introduktion om gade lys controller skal, hvordan du installerer, hvordan du installerer det? Du ved hvad? Her følger vi en lille serie af enkle at forstå, er du:

For det første er behov for at bekræfte specifikationerne er følgende punkter: 1, controlleren driftsspænding, som regel 12 / 24V automatisk identifikation; 2, mærkestrøm opfylder systemkravene, såsom en 5A eller 10A; 3, load udgangsfunktion møder sådan er ikke-konstant-strøm sorteper eller løft eller drev type, vil funktionen forårsage belastningen ikke virker, og kan endda beskadige tilbehør.

Når den er installeret inden for sol gade lys controller, skal du følge anvisningerne på controlleren til installationen ledningsføring. Hver af vores sol gade lys controller har en detaljeret ledningsdiagram og ledninger instruktioner sekventielt, og sådan er det resumé ledninger ordre vores første erfaring. Generelt er den første positive linje og belastning linje tilsluttet, tilsluttes den bageste skal bruge tape til at forhindre berøring linje, er belastningen forbundet, og derefter tilslutte batteriet, så god tape. Næste, ikke haste til at tage resten af Solens negativ linje, se på de arbejdsvilkår for sol gade lys controller. Efter de normale system, power controller rødt lys blinker et par gange for at bekræfte systemet, bekræfter systemet efter en god rødt lys, omkring 1 minut eller lampe 20S, arbejde belastning indikatorlamper lyser arbejdsbyrde. Hvis ikke lyser, så tjek belastningen er der ingen forkert, se på mængden med et multimeter regulatorudgang der ikke er spænding output, fejlfinding og løser problemer. Efter belastningen er lys, bekræftes det, at systemet output er normal, og til sidst satte den negative tilsluttet solenergi, hvis det er i løbet af dagen, vil de sol lys være tændt på controlleren, et minut senere, belastningen fra, lyset begynder at blinke, hvilket indikerer normal opladning. Der er ingen indikation, hvis anode er forbundet til solar dag, check med et multimeter på outputtet af solpaneler er normal, omvendt, korrekt behandling baseret på testresultaterne.

En sådan proces, er hele systemet alle forbundet, og er testet, så skal du følge vores bruger beder ledninger for at ledninger og installation. Vi anbefaler også brugeren mulighed for at installere det på den første dag, belastningen pull off, lad ikke om aftenen der er nogen udgang, indtil den næste dag til fuld dag og derefter forbundet til den elektriske belastning. Da batteriet under opbevaring magt vil gå tabt, når du installerer batterierne er ofte ikke fuld, hvis batteriet kan genoplades før brug, kan du forlænge batteriets levetid.