Hjem > Nyheder > Indhold

Har du beskyttet dyre solceller?

Jul 20, 2019

fangpusun har været inden for solenergisystemer i ca. 10 år. De mest kendte er solcellekontroller og inverter.

Hvis du ikke bruger fangpusuns solopladningscontroller og fangpusuns strøminverter i dit solsystem, skal du bruge fangpusuns batteritilbehør. Når alt kommer til alt er en gruppe solceller så dyre, og deres levetid er så kort. Hvis du ikke bruger fangpusun-batteritilbehør, fungerer batteripakken kun i tre år. Hvis du bruger fangpusun-batteritilbehør, skal du forlænge levetiden på fire år. Det vigtigste er, at dette tilbehør er lavere pris.

图片1

Først introduceres ovenfor fangpusun batteriudbalancering, et stykke til 24V battericeller og tre stykker batteriudbalancering til 48V batteri. Dets funktion er at holde spændingsafvigelsen for lithium / AGM / GEL-batterier inden for det forventede interval, sikre at hvert enkelt batteri holder den samme tilstand i normal tilstand. Undgå at overopladning og overladning sker igen, og batteriet eksploderer ikke. Fangpusun batteribalancere har nul fiasko, nul returfrekvens og 100% positive kommentarer.

图片2

Den anden er Fangpusun BMV-700/702 batteri monitor til 6,5-95 VDC batterier. Overvågning af batteristrøm, spænding, temperatur og anden relateret information samt strømestimering, historik om strømforbrugshistorik, visning af batteriets terminalspænding og temperatur. Fortæl dig om brugen af batterier i tide og foretage passende justeringer.

Så pas på dit batterisystem, og køb Fangpusuns batteriudbalancering og batteriovervågning BMV-700/702 lige nu.