Hjem > Nyheder > Indhold

Fangpusun XTH inverter / oplader kommer!

Jun 20, 2019

Fangpusun XTH Series inverter / oplader er samme design, funktion som XTM-serie, lige anderledes end strømmen.

Nu giver Fangpusun XTM og XTH Series produkterne mulighed for systemkapaciteter fra 1.5Kva - 7Kva, der giver mulighed for optimal udnyttelse af tilgængelig energi, enten som en off-grid inverter, batterioplader, nuværende injektor eller understøtning til en AC-kilde. XTM & XTH-serien Inverter er en højteknologisk enhed og en nøglespiller i styringen af et energisystem.

Brugervenlighed !

XTM & XTH opfylder kravene i de fleste applikationer med sine fabriksindstillinger, hvilket gør det til en plug & play-enhed. Energi strømmer automatisk, og hjælpekontakterne er konfigureret til at tilvejebringe automatiske start- og alarmfunktioner.

LED'erne på omformerens frontpanel giver brugeren mulighed for hurtigt at se, hvordan enheden fungerer. Eller brug RCC-03 Få bedre erfaring og drift.

(LCD-skærm Display: RCC-03)

(Batteritemperaturføler: BTS-01)

5 i 1!

XTM & XTH Har 5 hovedfunktioner. Det kan være en off-grid inverter, batterioplader, nuværende injektor, overførselssystem og yde støtte til en AC-kilde. Med disse funktioner kan den tilgængelige energi styres og bruges på en intelligent og effektiv måde.

图片1

Forespørgsel Fangpusun nyd Nice pris til prøveeksemplar!