Hjem > Nyheder > Indhold

Fangpusun sol gade lys Controller

Sep 08, 2017

Ifølge optegnelser, har menneskelig brug af solenergi været 3.000 års historie. I dag, solenergi er udbredt, de mest almindelige er anvendelsen i den gade lys, påberåbe solpaneler til at absorbere solens energi i løbet af dagen tid, og nat vil blive gemt under solpaneler til elektricitet til gadebelysning.

 

Sol street lys har mange komponenter, ud over solpaneler, sol gade lys controller er en uundværlig del af sol gadebelysning. Bruge fangpusun solar controller på sol gade lys,sindependent strømforsyningen, ingen behøver at integrere elledninger, miljøvenlige og smukke, let for at installere, kan bruges til landdistrikterne, øen, motorvej og andre belysning. så fangpusunsolar gaden lys controller i de Forenede Stater, Frankrig, Japan og andre udviklede er lande i mange områder meget udbredt.

 

I de seneste år,fangpusun sol gade lys controller til at blive en masse brugervalg, fangpusun sol gade lys controller i niveauet vandtæt op til IP68, selv i den regnfulde dag kan modstå invasionen af regn, udseendet af små, vejer kun 150 g, fangpusun sol gaden controller hver dag belysning 3-12 timer, kan være kontinuerlig, 3-5 regnvejr arbejde, standard konfiguration, også kunne OEM kunde mærke ifølge kunder kræver.

Hvis du er også engageret i sol-branchen eller har til hensigt at starte årsag til solenergi, hvis du er villig til at arbejde sammen med vores for at udvikle din solenergi forretning, vi er meget velkomne din undersøgelse og forslag.

Endelig håbe, at uanset hvor du går, hvad vejr, solen altid i dit liv.