Hjem > Nyheder > Indhold

Fangpusun Solar Energy Products

May 22, 2019

Ved du, at solceller uden solenergi vil fortsætte med at levere nye kilder til elektricitet billigere end billige fossile brændstofalternativer.

Næste år vil en femtedel af den store solcellekapacitet koste mindre end de nye kul-, olie- eller naturgasressourcer, siger rapporten. solenergi er ikke langt væk fra vores liv, hvis du vil have det, vil du finde fangpusun vil hjælpe dig med at opbygge det.

Familie solenergi er ikke så kompleks som vi forestiller os. Simpelthen, vi har kun brug for solpaneler, batterier, fangpusun solafgift controllere og fangpusun inverters. Med disse fire ting og tag i dit hus kan du have dit eget solenergisystem.

Fangpusun har udviklet sig i syv år inden for solenergi. Vores vigtigste produkter er solregulatorer og invertere. Ifølge forskellige husholdningsbehov producerer vi controllere så små som 3 ampere og så store som 100 ampere. Alle fangpusun controllere har to års kvalitetssikring. Selvfølgelig, hvis du har brug for tre år, behøver du kun at øge nogle udvidelsesomkostninger, men vores produkter kan bruges omkring 10 år.

Fangpusuns omformere fremstilles også fra 300W til 8000W. Blandt dem er 1000W og 1800W godt modtaget i brug af RV og elevator. Det nye produkt XTM er et populært produkt i år. Den har kraftige funktioner, enkel betjening og nemme at justere data med fjernskærm. Den samme 2 års garantiperiode kan lindre dine bekymringer.

Fangpusun gør livet mere bedre.

图片1