Hjem > Nyheder > Indhold

Fangpusun Solar Battery Monitor

Jun 22, 2018

Fangpusun S olar Batteri Monitor

 

Som vi alle ved, er prisen på solceller meget dyr, solfangere absorberer solenergi i elektrisk energi og opbevares derefter i batteriet. vi bruger den elektriske på alle aspekter af livet, som kommer fra solceller, mange mennesker vil være nysgerrige, solsystemer gribe sollyset i elektricitet . når batteriet er fuldt? Er det kører normalt? Er der nogen afvigelse?

 

Nu har fangpusun lanceret en billig batteripakke - BMV 700 og BMV702. Denne funktion, som ofte bruges i industrien til at overvåge store og dyre batteribanker, er nu for første gang tilgængelig til en lav pris for at overvåge enhver batteribank.

En batteribank består af en række serieforbundne celler. Midtpunktspændingen er spændingen halvvejs langs snoren. Ideelt set ville midtpunktspændingen være præcis halvdelen af den samlede spænding. I praksis vil der imidlertid ses afvigelser, der afhænger af mange faktorer såsom en anden ladetilstand for nye batterier eller celler, forskellige temperaturer, interne lækstrømme, kapacitet og meget mere. Korrekt handling efter en midtpunktspændingsalarm kan forhindre alvorlige beskadigelse af et dyrt batteri. Det kan beskytte solceller og reducere mange problemer.

 

fangpusun batterimonitorer er meget nemme at installere. Alle elektriske forbindelser er til hurtigstikket PCB på den nuværende shunt. Shunt'en tilsluttes skærmen med et standard RJ12-telefonkabel. Inkluderet: RJ 12 kabel (10 m) og batterikabel med sikring (2 m); ingen andre komponenter er nødvendige.

 

fangpusun BMV 702 ekstra indgang til måling af spænding (af et andet batteri), temperatur eller midterspænding og tilsvarende alarm og relæindstillinger. , men BMV 700 Der kræves ingen ekstra dele. Bemærk: Passer kun til systemer med jordforbindelse minus (batterimonitoren er ikke isoleret fra shunt)

 

Lad os købe en fangpusun solbatteri til at læse dit solbatteri.