Hjem > Nyheder > Indhold

Fangpusun PK Studer

Sep 23, 2019

Inden for off-grid-invertere hører Hermes til Schweiz studerende.

Studer Xtender Inverter, hvad er værdien af denne hybrid inverter? Det hører til en tovejsinverter, også kaldet inverteroplader. Den består af en inverter, en vekselstrømsoplader og et overførselsrelæ. Alle reservedele er hentet fra Tyskland med indbygget 230V 50A automatisk overføringsafbryder (16A / XTS), backup / intelligent forbedringstilstand for elnettet / fremføringstilstand for elnettet / solprioritet tilstand for strømforsyning / Internetovervågning / modulopbygget design , vilkårlig trefas, i-fase parallel forbindelse, maksimal kombination af 72KW, kommunikation gennem CAN BUS-datalinje og vedligeholdelse. Synkronisering og fasebalance.

1. Når vekselstrømskilden (kommunal strøm eller dieselmotor) vises på AC IN-terminalen, tændes relæet med det samme, hvilket prioriterer lastforsyningen, og overskydende energi oplader batteriet.

2. Når vekselstrømskilden forsvinder, fungerer Xtender øjeblikkeligt i den inverterede tilstand, hvilket giver en spændingskilde til strømforsyning af belastningen. Den maksimale skiftetid er 15 millisekunder.

3. Når batterispændingen falder til en indstillet værdi, eller inverteren er overbelastet, sender XTENDER relækontakter et signal om at starte dieselmotoren og skære i strømforsyningssystemet. Når dieselmotoren starter, tændes overførselsafbryderen automatisk, hvilket prioriterer lastforsyningen, og overskydende strøm oplader batteriet (Power Sharing-strømfordeling). Når batterispændingen stiger til en indstillet værdi, eller overbelastningen forsvinder, slukker Xtender automatisk generatoren gennem relækontakter og forsyner strøm til batteriet (DC-side).

Hvor meget koster en sådan strøminverter XTM 4000-48 i ebay ???

1

Hvor meget er fangpusun XTM 4000-48 DC til AC hybrid inverter oplader?

Det er rigtigt ! Du læser den korrekte pris for det samme materiale, den samme funktion, vi sælger kun for en tredjedel af prisen. Gør dig stolt i din vennekreds.

2