Hjem > Nyheder > Indhold

Fangpusun On-Grid Inverter

Jul 31, 2018

Photovoltaic (PV), bruger solcelleens solcelleffekt til at konvertere solstråling direkte til elektrisk energi. Inverteren er grænsefladen mellem solpanel array og elnettet. Solpanelerne indsamler og konverterer sollys til likestrøm (DC), som derefter omdannes til vekselstrøm (AC) og leveres til det elektroniske system af omformeren.

De vigtigste produkter fra Fangpusun er solregulatorer, off-netomformerne og gridomformerne. Dernæst deler vi fangpusun on-grid inverter 500W med dig.

Fangpusun Grid 500 er bulit modulært og er let at installere, med distribution over tre faser, systemet kan til enhver tid udvides som ønsket og tilpasser så fleksibelt til din solkraft investering, fangpusun Grid 500 har en uafhængig MPP tracker og opnå en meget høj effektivitet på op til 95,8%. Multi-farvet LED viser driftsstatus. Smuk gul cover skal, og med lav vægt.

Vi har altid modtaget mange gode tilbagemeldinger fra vores kunde, ikke kun de er tilfredse med Fangpusun Grid 500's teknisk state-of-the-art, miljøvenlige og funktionelle, men også nemme at installere og kan udvides efter behov.

Sidst men ikke mindst konkurrencedygtige priser. vi erkender, at der er mange invertere med lang levetid og høje niveauer af pålidelighedsomformere. Selvfølgelig kan Fangpusun Grid 500 også med denne fordel, men ingen tilbyde en sådan konkurrencedygtig pris, europæisk standard for fremstilling, Kina standard for pris.

Vi byder velkommen til enhver forespørgsel og prøveordre, vi er sikre på, at Fangpusun Grid 500 vil bestå din test.