Hjem > Nyheder > Indhold

Fangpusun Gør DC til AC

Apr 14, 2019

Global Solar Council er en global organisation af solenergiindustrien. Den blev grundlagt i Paris, Frankrig, i december 2015. Rådet har hovedkontor i Kina, og sekretariatet er beliggende i USA. De fleste af dets medlemmer kommer fra ledende nationale og regionale solenergiforeninger. Det dækker traditionelle og nye solceller, herunder mere end 30 lande: Australien, Kina, Europa, Indien, Sydøstasien, Mellemøsten, Sydamerika og USA. Det sigter mod at dele succesfulde oplevelser og fremme den globale økonomi. Samarbejdsvillig udvikling af solenergimarkedet.

I 2018 vil Afrika være fokus for Rådets opmærksomhed. Sydafrika ligger øverst på Afrikas installerede solsystemliste. Solenergi står for 9% af Afrikas nye elproduktionskapacitet i de næste to år.

I mange solhuse i Afrika ser vi ofte Fangpusun controllere og omformere. Det skyldes, at Afrika er det fangpusun store marked. Vores Flexmax 80A er meget populær på det afrikanske marked. Det har godt design og høj kvalitet. Det har vundet et godt omdømme i Afrika.

Men kun med en controller er ikke nok til en familie, fangpusun inverteren er også meget vigtig. Strømforsyningen til husholdnings elektricitet konverteres fra omformeren. En fangpusun ren sinusbølge inverter, som også er valget af de fleste afrikanske familier, konverterer DC-strømmen til vekselstrøm. Dette er den magiske, der føres af omformeren, uanset om du er 12V DC eller 24V DC. Fangpusun invertere konverterer til 120v, 220v, 230V AC, hvis du har brug for.

Samtidig har fangpusun invertere forskellige specifikationer for at imødekomme behovene hos forskellige familier.

For eksempel: 300W og 600W lavpower fangpusun invertere, men har også fangpusun XTH 5000W og 8000W store effektomformere, der opfylder forskellige behov hos mennesker. Derudover kan fangpusun 1800W omformere også bruges i RV og elevator, XTM serien er velegnet til hyppigt kraftområde, du kan bruge XTM og generatorer til at generere elektricitet sammen.

En perfekt fangpusun inverter giver dig et andet liv. Vi ser frem til dit videre samarbejde.