Hjem > Nyheder > Indhold

Fangpusun er fabrik eller ej?

Jun 12, 2020

I denne netværksøkonomi er vi afhængige af tillid til hidtil via e-mail, wechat og WhatsApp-kommunikation, bestil derefter, foretager betaling, arranger levering, færdiggør hele transaktionsprocessen. I denne proces ved vi ikke' ved ikke, hvordan den anden side ser ud, om leverandørerne er rigtige fabrikker, og hvordan produkterne produceres.

Jeg tror, ​​at kunder vil være nysgerrige efter, om Wenzhou XiheElectric Co., Ltd.is er en fabrik eller ej ?? Vi inviterede nogle kunder til at besøge og hjælpe alle købere med at verificere vores anlæg, udstyr og teknologi.

Den første kundegruppe er Rick fra Australien, besøgte værkstedet, der blev tænkt på samlebåndet ogtestingsolær ladestyring. Rick afgav en ordre om at købeMPPT 30 A50 A 60 A 70 A på samme dag, og vi har opretholdt et langsigtet samarbejdsforhold

图片1

Den anden gruppe er Mark, en ung mand fra Nigeria, der hovedsageligt køberMPPT 60 A 80 Acontrollersog varmt salg i Nigeria, solgt 2000 stk hvert år. Mark inspicerede værkstedet og tag et billede.

图片2

Den tredje gruppe er en fræk gammel fyr fra Amerika. Han er fan af vores 10 A 20 A 30 APWMsolar ladestyring.Det hersolenergikontrollerehar tre-trins opladningsfunktion, som bedre kan bruges i gadelampesystem, solsystem til hjemmet og udendørs. I februar den 2020 bestilte han en ny ordre for mig. Da han modtog PI, betalte han straks for det. På det tidspunkt sagde han noget, der rørte mig:" Kina' s Covid-19 er stabil, din fabrik har brug for støtte, og jeg er nødt til at betale dig i fuldland hurtigt!" På det tidspunkt blev jeg så rørt til at se denne meddelelse.

图片3

I de sidste 5 år med samarbejde har vi ikke kun forholdet mellem købere og sælgere, men også opgraderet til venneforholdet. Vi vil overveje hinanden og pleje hinanden. Heldigvis mødte jeg en så god kunde.

Ud over dem har vi selvfølgelig mange andre kunder at besøge, og vi vil tage fotos til hukommelse, de så, at fangpusun er en fabrik, en rigtig fabrik.