Hjem > Nyheder > Indhold

Fangpusun Creative Easy Life

Apr 07, 2019

Solcellekraftproduktion anses for at være en vigtig måde at løse den fremtidige energiforsyning på grund af den praktiske anvendelse, miljøvenlighed, enkel vedligeholdelse og lang levetid. Mange mennesker tror, at solenergi er patentet i de udviklede lande. Men i nogle mange lande er solenergi blevet en uundværlig del. Selv i Gansu-provinsen i Kina produceres solenergi. Elektricitet er blevet familiens hovedindkomst. Flere og flere mennesker kan lide at bruge solenergi. Mange mennesker opbyggede solpaneler på deres tag. En dags kraftproduktion kan næsten levere familiens daglige behov. Men for en vis illusorisk energi, hvordan kan vi virkelig fange ham? Se ham, måske kan fangpusun give dig svaret.

Har en fangpusun controller i dit hjem vil være det bedste værktøj for dig at se solenergi. Hver dag kan du observere strømmen fra solpaneler til batterier, justere spændingen, beskytte batterier og spørge solens data fra de seneste tre måneder. Det er ikke fantastisk. Fangpusun hjælper dig med at gøre dette.

Hvis der er nok solpaneler, anbefaler vi at du bruger fangpusun PWM kontrol. Solafladningsregulatoren PR 3030 er enkel og nem at betjene. LCD-skærmbilledet kan se opladningsgraden for batteriet. Opladningsbeløbet på 30A opfylder mange families daglige behov.

Så er der ikke mange solpaneler? Vi anbefaler at du bruger fangpusun MPPT 60A 80A controller. Super høj overførselshastighed gør solenergi fuldt ud udnyttet. 97,5% effektivitet er meget højere end PWM controller, selv nogle MPPT controllere. Super lang 128-dages historie kontrollere alt, hvad du vil vide, høj kvalitet, 10 års brug er ikke et problem, selvfølgelig, undtagen ødelagt af mennesket.

Fangpusun lader dig ikke kun se solenergien, men gør det også enklere og enklere. Hver familie, der har brug for solenergi, kan nemt bruge solenergi. Fangpusun skaber en simpel og grøn livsstil.