Hjem > Nyheder > Indhold

Fangpusun Canton Fair Star

May 02, 2018

Fangpusun Canton Fair stjerne

Fangpusun deltog i 123rd Canton Fair. I disse fem dage modtog vi gæster fra hele verden. Vi har givet detaljerede svar til gæster, der har spørgsmål om fangpusun solcellekontroller, især dem, der forbereder sig på at komme ind i solindustrien. Selvfølgelig, hvis du ikke kender til vores produkter, er du også meget velkommen til at stille os spørgsmål. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

 

Stjerneproduktet i denne udstilling er Flexmax serie solafgiftsregulator. Først og fremmest er den store fyres udseende meget attraktiv. Det svarte metalforingsrør, klar LCD-skærm, softknop-design, der er bekvemt for operatøren, ventilatorafkøling og den super lange levetid, kan også fungere ved 60 ° C.

 

Flexmax har 60A og 80A, og spændingen er 12V / 24V / 36V / 48V / 60V. Du kan tjekke ladestatus for den foregående dag. Den historiske rekordtid er så længe som 128 dage. Øg konverteringsfrekvensen af solenergi. Link vedhæftet fil Mate2, du kan indstille flere data.

 

Ud over fordelene ved controlleren selv er fangpusuns opfølgende service også meget fremragende. I løbet af den toårige garantiperiode, hvis produktet har nogen problemer. Hvis du ikke kan løse det, reparerer vi det gratis for dig og betaler for returforsendelsen. Hvis du har brug for en controller til at opretholde det daglige liv, kan vi endda sende dig en ny controller først, efter at du har modtaget produktet, skal du returnere produktet til reparation.

 

Produkter og tjenester vil vise alt, vælg fangpusun solar controller, klogt valg.