Hjem > Nyheder > Indhold

Fangpusun Batteribalancer

Jul 03, 2018

fangpusun batteribalancer

Der vil være batterier i alle PV-systemer, og samme batch batterier har forskellig kapacitet, slutspænding, intern modstand, ladningsspænding, udladningsspænding, selvudladning og forskelligt ladetilstand på grund af indflydelse af produktionsprocessen, opbevaringstid og arbejdsmiljø (temperatur).

Når batterierne sidder parallelt sammen i et tidsrum, skete der spænding på hvert batteri forskelligt. Jo længere tid der bruges, desto større er spændingsforskellen. Når batteribanken er opladet, forkortes den effektive afladningstid, og opladningstiden forkortes. Årsagen til dette problem er ubalancen af batterier i batteribanken.

image.png

Funktionen af fangpusun batteribalanceren er at afbalancere spændingen af hvert batteri i batteribanken, således at alle batterier har samme eller tilsvarende spænding. Når batteriet er opladet og afladet, kan alle batterierne nå grænseværdispændingen og udladningsspændingen på samme tid. Og pulsen, der udløses af fangpusun-batteribalanceren, har funktionen til at reparere og hærde batteriet og forlænge batteribankens levetid.

Fangpusun batteribalancering er aktiv udligning, som hovedsagelig anvendes til forskellige batterier, 1 stk. Batteribalancer til 12V batteribank, 3 stykker batteribalancer til 48V batteribank.

image.png