Hjem > Nyheder > Indhold

Slet problemet, efterlad kvaliteten

Oct 20, 2020

På grund af fordelene ved forureningsfri, kort anlægsperiode og moden industriel kæde har solcelleanlæg været det første valg til udvikling af vedvarende energi i mange lande. Som producent af solinverter og -regulator mener Wenzhou Xihe Electric Co., Ltd., at i modsætning til den modne traditionelle energi har solcelleindustrien endnu ikke rørt" innovationstak" ;.

图片1


Ser vi frem, vil 2020 nærme sig slutningen, og solcelleindustrien og endda det globale energibehov står over for mange usikre faktorer, såsom den populære tendens til" covid-19" ;, kontrol- og kontroltiden for covid- 19, form og hastighed af økonomisk opsving efter populariteten af ​​covid-19 falmer. Ifølge dataene i 2020 er den globale energibehov faldende. Selvom epidemien kan have stor indflydelse på energisystemet, giver den også en god mulighed for energiindustrien til at accelerere til en stærkere og mere bæredygtig vej.

På markedet for solceller er produktkvalitetsniveauet ujævnt. Hvordan adskiller Fangpusun sig fra konkurrencen? Kvalitet er kritisk. Vores produkter er underlagt streng langsigtet test af pålidelighed og miljøtilpasningstest.

Der skal være" temperatur" i produktet: vi har solcelleladerregulator, der er velegnet til forskellige scenarier. Solcelleladerregulatoren kører hurtigt, håndterer fejl mere professionelt, har mere pålidelig sikkerhedsydelse og højere effektivitet. Selvfølgelig fangpusun, der har ti år' erfaring inden for solenergi, har været innovativt til opgradering af inverter. For eksempel den nye stilXtender seriesXTM& XTHpower-teknologi sinusbølgeomformer i den nye serie kan realisere mere og mere komplekse funktioner, lang levetid og stor mængde information. Det kan realisere inverterens driftsstatus, udgangseffekt, fejltype, design af fuldt strømmodul, sikkert og pålideligt.

图片2

Innovation i solceller har aldrig stoppet: dens innovation vil fortsat reducere omkostningerne til solenergi og øge dens gennemtrængningshastighed.