Hjem > Nyheder > Indhold

Har du et godt medspiller?

Oct 08, 2018

Har du en god kammerat?

Har du en god kammerat med arbejde? En god kompis vil blive en succes grund,

Ved du, at dit solsystem måske har brug for et godt kompis for at hjælpe det godt. Måske vil du tænke: Er det en annonce?

Ja, dette er en annonce af Mate, men denne Mate er til din fangpusun solafgift controller, det vil hjælpe dig med at lave et fantastisk solsystem.

Hvorfor bruge en MATE med din fangpusun Power System Chargers og Charge Controllers? Hvad gør det nøjagtigt?

Utility-supplied power genereres, overvåges og styres af systemer, som du ikke ser eller vedligeholder. Et system med fornyet energi (RE) kræver mere omhu og opmærksomhed, herunder vedligeholdelse af batteri og indstilling af forskellige tidspunkter og spændinger for at systemet kan fungere effektivt og økonomisk. Et RE-system kræver en kombination af inverter / opladere, batterier, opladningsstyrere og en RE-strømkilde, herunder en generator, som alle skal overvåges og justeres for optimal ydelse, giver fangpusun Mate et vindue til dit system og tillader indstilling af hver fangpusun komponent til sin bedste og mest effektive brug i henhold til dine strømbehov og levevilkår.

image.png

Hvad er funktionen af Mate 2?

1. Viser og konfigurerer systemet og dets komponenter - Flexmax 60A / 80A

2. Koordinerer systemdrift, maksimerer ydeevnen og forhindrer, at flere produkter er modstridende

3. Tillader tilpasninger af dit elsystem via en række praktiske skærmbilleder, som tillader skift mellem forskellige komponenter, der viser status for hver og skiftende indstillinger

Hvis du har brug for det, bedes du sende forespørgsel til os, eller Google "fangpusun solar charge controller", september rabat vil fortsætte til oktober. Lad os købe det.