Hjem > Nyheder > Indhold

Forskellig nytår

Feb 06, 2020

D ifferent nytår i Kina

Det er et andet nyt Kina i 2020. Når alle de mennesker, der har været travlt med at købe mad og heldigvis starter Spring Festival-ferie, spreder alle medierne en besked til os: Der er en virusepidemi i Wuhan, Kina!

 

Derfor begyndte folk at følge regeringens instruktioner, blive hjemme og ikke gå ud for at undgå infektion. Der er ingen lufttæt væg i verden. Kunder af fangpusun i 180 lande i verden har sendt alle slags varme hilsener den ene efter den anden, hvilket bevægede vores salgspersonale meget.

Ja! Vi er ikke forholdet mellem sælger og køber, vi er ikke forholdet mellem fabrikken og forhandleren. I dette øjeblik er vi familiemedlemmer, venner. Fangpusun solopladningskontrollere og rene sinusbølgeinvertere lader os kende hinanden, opbygge tillid i mange år og kan ikke undgå at spørge: Jeg håber, De er i sikkerhed!

 

Mine venner, alle medarbejdere i fangpusun er meget gode i øjeblikket. Når vi vender tilbage til arbejdet, vil vi fortsætte med at give dig flere nye MPPT-solcelleenheder og bedre tjenester