Hjem > Nyheder > Indhold

Forskel mellem PWM og MPPT Solar Controller

Oct 16, 2020

I off grid solcelleanlæg,sol afgift controllerer uundværlig for at beskytte batterioverladning og overafladning og forlænge batteriets levetid. Efter flere års udvikling er teknologien iPWM-opladningscontrollerhar været meget moden. Men vi fandt, at i den faktiske, efter driften af solcellekraftværket, elproduktionen er ofte lavere end den oprindelige design værdi, som ikke kun forårsager affald af systemet.

图片1

Fangpusun MPPT-controllerer et godt valg, MPPT er den maksimale power point tracking, realtid overvågning af solpanel spænding, og sporing af den højeste spænding og nuværende værdi, gennem produktionen af den højeste elektriske energi, systemet med den højeste effektivitet til at oplade batteriet.

图片2

Solpanelets udgangsspænding skal være højere end batteriets spænding. Hvis solpanelets spænding er lavere end batteriets spænding, vil udgangsstrømen være tæt på 0.

图片3

PWM sol afgift controllereoverføre energien fra solpaneler ved at indstille parametre (eller ved konstant spænding eller konstant strøm), som ikke vil ændre sig i henhold til ændringer i det omgivende miljø. På den ene side er det let at få batteriet til altid at være i stand til utilstrækkelig opladning, på den anden side kan det ikke gøre fuld brug af solenergi panel, når vejret er godt, hvilket resulterer i affald.