Hjem > Nyheder > Indhold

Cloud Canton Fair X Facebook Live

Jul 01, 2020

GG quot; Cloud Exhibition" indleder en ny mulighed for branchen. Med den glatte genoptagelse af arbejde og produktion og gendannelsen af ​​nogle store, mellemstore og små udstillinger vil udstillingsindustrien til sidst indlede en stor udvikling i de næste seks måneder. Live transmission er et vigtigt modul i onlineudstilling. En speciel live-udsendelse for hele verden startede den 15. juni. Hver live-udsendelse af fangpusun har oprettet GG-quot; cloud GG-quot; Canton Fair, to live-tv-platforme på Facebook.

1

Under den nye epidemiske situation holder fangpusun aktiv kommunikation med oversøiske kunder gennem forskellige måder. Denne direkte udsendelse åbner døren for oversøiske kunder til at lære om fangpusun og bryde gennem begrænsningen af ​​tid og rum. Gennem fleretretningsmæssig interaktion og multivinkelpræsentation og forklaring af fagfolk, kan flere oversøiske kunder se og forstå virksomhedens' s produkter og tjenester.

I 2010 trådte fangpusun ind i fotovoltaisk industri med fokus på controllere og invertere. Siden etableringen har fangpusun skabt kontinuerlig teknologisk innovation og R& D, det er blevet solgt i udlandet i mere end ti år og eksporteret til De Forenede Stater, Haiti, Nigeria, Sydafrika, Australien, Puerto Rico, Dominica, Europa osv. I den direkte udsendelse introducerede salgspersonalet hvert produkt i detaljer , og hver direktesending var efter hinanden ~

Vores live-udsendelsesindhold er meget rig, hver scene er ikke kun en professionel forklaring af produktet, vi introducerer også firmaets' s udviklingshistorie, ny inverter, hvordan solsystemet fungerer, fangpusun produkt råvarevalg, fangpusun produkt kvalitetskontrol, kundefeedback video, emballering, produktevaluering, PK, engineering test osv.

Det første live show af fangpusun er afsluttet. Den levende video vil blive lagt på vores hjemmeside. Hvis du er interesseret, kan du se det når som helst. Fangpusun fortsætter med at leve. Vær opmærksom på vores seneste nyheder!

-Ende-