Hjem > Nyheder > Indhold

Analyse af Solar Street Light Controller Princip

Jan 19, 2015

Den vigtigste rolle sol gade lys laderegulator er at beskytte batteriet. Grundlæggende funktioner skal have overprisen beskyttelse, over-udledning beskyttelse, lysstyring, tidsstyring, anti-reverse, vedligeholdelsesladning beskyttelse, beskyttelse mod underspænding, vandtæt beskyttelse. , Her har vi en enkel at forstå, er du:

1) Selektion Device

Ved valget af indretningen, der er single-chip, men også anvendelsen af komparatorer, programmet mere, har deres egne kendetegn og fordele ved den tilsvarende program bør vælges i overensstemmelse med de behov, karakteristika kundebasen, ikke uddybe dette.

2) Trickle opladning beskyttelse

Når solpaneler til batteriopladning batterispændingen efter at have nået toppen, hvis det fortsætter med at opkræve højtryksvand tab eller kan få batteriet ud af kontrol; når du holder op med at oplade batteriet og kan ikke være mættet. Dette afsnit i ladningen-til-spids spænding på regulatoren ned umiddelbart efter 1V og derefter indtaste vedligeholdelsesladning tilstand, for at sikre, at batteriet kan stabiliseres i den fulde tilstand, samtidig undgå tab eller tab af kontrol, svarende til batteriopladning cyklus er ikke kun en effektiv beskyttelse af batteriet, men også for at forbedre batteriets opladninger, længere levetid.

3) Overfladebehandling

Den nye serie af produkter ved hjælp af elektrostatiske maleteknikker til at male FP professionel byggematerialer primært at imødekomme kundens miljø, koordinerede farver og overfladekrav, mens produkter med høj selvrensende, korrosionsbestandighed, ældning, egnet til ethvert klima. Baseret på maleprocessen for varm-zink udformning er produktets ydeevne væsentligt forbedret, opfylder de strengeste krav AAMA2605.2005, og andre indikatorer har nået eller overskredet kravene i GB.