Hjem > Nyheder > Indhold

Fordel ved XTM Serie Inverter

May 29, 2019

For alle brugere af solvarmesystem skal der være en omformer i systemkonfigurationen til konvertering af DC til vekselstrøm, til husholdningsapparater og så videre. Power Inverter kan bruges i både og køretøjer, med en omformer til udendørs brug af vekselstrøm.

Selvfølgelig er der mange slags lav-effektomformere på markedet, og brugerne ved ikke, hvordan man vælger. Det er på tide, at Nancy lærer dig, hvordan man vælger.

1. Hvis du har brug for 35KW strøm, og der er ikke en sådan høj-power inverter på markedet?

Nancy: Vælg venligst XTM4000-48, som kan tilsluttes parallelt med 9 enheder op til 36 KW.

图片2

2. Hvis du installerer 10KW inverter, har det brug for et helt sæt, der skal repareres, når det bryder sammen, og fragt er meget dyrt?

Nancy: Anbefal XTM3500-24 ren sinusbølge inverter, 3 enheder parallelt op til 10500W. Hvis en af dem bryder sammen, kan de to andre enheder fortsætte med at arbejde så længe denne repareres.

3. Hvis din omformere er installeret i en distributionskasse, er det ikke praktisk at åbne kabinettet, når du vil se dataene.

Nancy: RCC-03 fjernbetjening af XTM inverter kan installeres på dør til distributionsboks. Det kan indstille og læse data uden at åbne døren.

Så hvorfor vælger vi ikke XTM-serieomformerne?