Hjem > Nyheder > Indhold

En stråle af lys i solceller | Covid-19

Oct 16, 2020

Ordet "covid-19" er ikke fremmed for os. Fra sidste år til i år blev det opført af Verdenssundhedsorganisationen som det højeste niveau af "folkesundhedskriser af international interesse" i katastrofeberedskabet af smitsomme sygdomme. Covid-19 har en direkte indvirkning på alle samfundslag, Fangpusun mener, at den direkte virkning af "covid-19" på solcelleindustrien er lille, men solcelleindustrien lyser en stråle af lys i "covid-19".

图片6

Solenergi er det mest intensive arbejde, billige og nemme at implementere vedvarende teknologi, som kan spille en vigtig rolle i denne henseende. "Tag naturen og brug den til naturen". Mennesket og naturen eksisterer side om side harmonisk, hvilket også er tilfældet i solcelleindustrien.

For nylig gik den administrerende direktør og tekniske ingeniør af fangpusun til Tianjin. Efter ankomsten til Tianjin, sætter vi XTM ren sinusbølge inverter af vores produktserie i testeksperimentet i Tianjin xiangshengtong medicinsk laboratorium. Medicinsk behandling er meget streng om strømforbrug og har brug for stabil strømforsyning garanti. I denne test er XTM-effektteknologien ren sinusbølgeomformer i Xtender-serien PCR-udvidelsen, som Zenith leverer 24 timer uafbrudt strømforsyning. UPS strømforsyning er en hovedfunktion af XTM solomformer af fangpusun's Xtender serie. UPS strømforsyning giver stabil, sikker og pålidelig strømbeskyttelse til præcision medicinsk udstyr eller lægeundersøgelse. Dette produkt er også en test af "covid-19". Fangpusun har bidraget til solcelleindustrien og samfundet.

图片7

Uden frygt for epidemisk situation, er der lys, der er håb. Samtidig sælger fangpusun godt i ind- og udland med sine produktfordele med sin stærke produktydelse og efterspørgsel efter invertere i forskellige bygninger og scener og sælger godt i ind- og udland med sine produktfordele og leverer mere professionelle energiløsninger til alle samfundslag.