Hjem > Nyheder > Indhold

128 dages datalogger til dit solsystem

Jul 02, 2020

I weekenden er der en stor grossist, der ønsker at købeFlexmax MPPT 60A80Asolopladningscontroller.Det er salgsmesteren for Wenzhou Xihe Electric Co., Ltd. hvert år. De lande, der har det største salg, er Nigeria, De Forenede Stater, Puerto Rico, Haiti, Yemen, Afghanistan, Canada, Jamaica og så videre.

图片1

I dag, hr. Likhon tester den fungerende tilstand af Flexmax MPPT80A solcellekontrol. Det vigtige, han tester funktionen afMate2fjernbetjening til at gemme 128 dages solsystemoplysninger, inkluderer PV-strøm, PV-spænding, Opladningsstrøm, batterispænding, daglig KWH og så videre. Vores ingeniør påpegede også, at Mate2 kunne gemme OUTBACK inverterdata, det med 256K hukommelse. Når vi har oprettet forbindelse til pc, kan vi læse data på computeren.

图片2

图片3

图片4

图片5

Efterfølgende af Mr. Likhon, lad' s se nærmere på. Skallen er en aluminiumskal, der føles lidt ru. Når du åbner dækslet, kan du tydeligt se, at alt elektronisk tilbehør er nyt. De er alle købt fra USA, Japan og Sydkorea og samles når som helst produkter med brugte elektroniske komponenter. Sørg for levetid over 10 år.

Endelig er det glæde at etablere forretningsforbindelser med Mr.Likhon. Håber, at Covid-19 forsvinder i verden, at alt bliver bedre og bedre.

图片6