Hjem > Nyheder > Indhold

121. Spring Canton Fair 2017 Historien om Fangpusun

Apr 27, 2017

Den 15. april 2017 transporterede fangpusun solafgiftsregulatoren, den rene sinusbølgeomformer og den nye MPPT-D-serie Solar regulator til 2017 Kina (Guangzhou) 121. Canton Fair ,

Hvilket er en af ​​højeste og største skalaudstilling i kinesisk historie. Så mange købere kaldte det internationale handelsbegivenhed. Canton Fair fungerer som først og fremmest platform for at fremme Kina udenrigshandel og et barometer for udenrigshandelssektoren.

 

I begyndelsen af ​​udstillingen var fangpusun booth meget travlhed. fangpusun salgspersonale til at dele fangpusuns udviklingsproces og historie, de vigtigste og nye produkter til besøgende, har mange besøgende udtrykt deres bekymring og interesser i fangpusun-produkter. Især den blå MPPT Solar charge controllerserie, gadebelysning controller og FLEXmax Solar charge controllers serien.

 

De nyeste fangpusun-nye MPPT-D-serien Solar regulators produkter samt tiltrukket et stort antal købere snart, som havde et nyt udseende og europæisk stil design blev vist i en fremtrædende position. Besøgende kommer også ind i en skare af ros i en kontinuerlig linje. Og de fleste af købere bestilte på stedet.

 

Udstillingen sluttede den 19. april, Guangzhou International Convention and Exhibition Centre, vil fangpusun innovative, med fremragende kvalitet i produkter og tjenester fortsætte med at udvikle sig selv. Det næste år vil du se en bedre fangpusun.

 

Vi ses i næste Canton Fair.