Hjem > Viden > Indhold

Disse værdier sol lyser, du kender

Jan 19, 2015

Solar gade lys er brugen af krystallinsk silicium sol batterier, vedligeholdelsesfrie VRLA batterier butik elektrisk energi, ultra-lyse LED lamper som lyskilde, ved intelligent opladning og afladning controller, i stedet for den traditionelle elselskab til gadebelysning. I dag lille sol gade lys controller til at fortælle dig om værdien af et par sol lyser:

1, solenergi er i øjeblikket en af de begrænsninger påført vigtigste del er den pris, med en dual lampe sol lys, for eksempel to belastninger i alt 60 watt (effektiv belysning af Yangtze River-regionen 3.5--4.5h / dag natlige aflade 7 timer, forøgelse af mængden af solpaneler reserve beregning 20%) af solpanelerne brug om 160W, 30 yuan per watt computing, ville solpaneler koste 4800 yuan, plus prisen på 180AH batterier rundt tæt på 1800, hele gade i en engangs-omkostninger er meget højere end byens kredsløb lys, hvilket resulterer i en betydelig flaskehals sol gade applikationer.

2, fordi den længere levetid af LED-lys, og kan reducere strømforbruget sub-tid arbejdet natten igennem, ville generelle ingeniørvirksomheder foretrækker at bruge LED-lys som sol gadebelysning, men den dårlige kvalitet LED lys ujævnt lag, lyset svinder alvorlig LED 50% seks måneder er det muligt at dæmpe lysintensiteten. Så sørg for at vælge lyset svinder langsommere LED lys, LED-lys til at gøre det vigtigste varme og konstant problem, konstant strøm drev, eller du kan bruge controlleren plus en konstant strøm gennem konstant, er det nødvendigt at stole på aluminium varme synke til at afgive varme, fortrinsvis stigningen i aluminium eller messing kobber nedenfor mere effektiv køling, styre temperaturen, vil LED liv være længere.

3, bør batterilevetid også overvejes i forbindelse med anvendelsen af hele gadebelysning systemet, den generelle batteri garanti på tre år eller fem år, men generelt batteriet i et år, selv om opkrævning af utilfredshed vises efter seks måneder, nogle af de faktiske afgift sats forventes at falde til omkring 50%, hvilket vil påvirke den normale belysning i træk regnfulde dage i løbet af natten, så vælg en bedre batteri er særlig vigtig.

4. Vælg controlleren af et problem er ofte overset entreprenører, dårlig kvalitet controller lag mangler, 12V / 10A regulator markedspriser spænder fra $ 100-200, selv om værdien af hele gadebelysning systemet i den mindste del, men det er en meget vigtigt aspekt. Kvalitetskontrollen af omkostningerne til indkøb direkte påvirke livet for de sol gadebelysning systemkomponenter og hele systemet.

(1) bør vælge en lavere strømforbrug af controlleren, 24-timers arbejde, såsom dens eget strømforbrug større, vil det forbruge noget energi, det bedste valg for strøm på mindre end 5 mA controller.

(2) for at vælge høj ladestrøm effektivitet controller med MCT opladningstilstand controller kan automatisk spore den maksimale strøm af solpaneler, især om vinteren eller perioder med utilstrækkeligt lys, MCT opladningstilstand effektivitet er omkring 20% højere end den anden.

Styringen (3) Der bør vælges med justerbar power controller med effektregulering er blevet bredt forfremmet, kan automatisk reducere drift strøm af LED lampe få fodgængere natten tid, spare på strømmen, men sparer også konfiguration paneler forholdet. Ud over at vælge flere energibesparende funktioner, men også bør være opmærksom på controller batterier og andre komponenter for beskyttelse, såsom at have en vedligeholdelsesladning modus controller kan godt beskytte batteriet stigende batterilevetid, den anden indstille controlleren underspænding værdi beskyttelse , så prøv at stille ind underspænding beskyttelse værdi ≥11.1V, forebygge batteri over-udledning, batteri overprisen over udledning vil reducere levetiden.

5, langt væk fra de byområder bør også være opmærksomme på sikkerhed arbejde, en masse konstruktion ingeniørvirksomheder på grund af uagtsomhed, er der ingen effektiv tyverisikring, hvilket resulterer i batterier, solpaneler og andre komponenter blev stjålet, ikke kun påvirker normal belysning, men også forårsaget skade unødvendig ejendom. Projekter i øjeblikket i de fleste af de stjålne batterier og solpaneler, batteri begravet hælde cement er en effektiv sikkerhedsforanstaltning, og kan spille en rolle i en konstant temperatur. Montering af polerne på batteriet boks er bedst at svejse forstærkning, et andet batteri, hvis langt fra controlleren, skal du sørge for at stige med temperaturen sensing linje, eller controlleren ikke kan registrere batteriets temperatur, kan ikke give den relevante temperaturkompensation. Paneler eller stjålet primært på grund af lavere pol pol klamre sig til tingene, så højden af polerne i det bedste design i 5M eller mere.

6, vandtæt controller, controlleren meste installeret i skygge, batterikasse, i almindelighed, ikke vand, men i nogle tilfælde selve projektet på grund af forkert installation eller en controller board ikke gjorde tre anti-maling behandling, på grund af regn sammen linjerne strømme ind en ekstern styring terminalcontroller forårsager en kortslutning. Derfor bør det bemærkes i opførelsen af terminalen inden i styreenheden kabel bøjet "U" formet og fast form, fremvist til ydersiden af kablet er fastgjort til "U" type, således at regnvand ikke kan Hæld en kortslutning forårsaget af styreenheden, er desuden uden grænseflade også inkluderet for at anvende vandtæt plast vandtæt.