Hjem > Viden > Indhold

Behandling af solpaneler

Jan 19, 2015

I dag små serier sol controller er ved at indføre solpaneler anvendes mere bredt, men renholdelse af vores paneler bør være, hvordan man skal håndtere det? Her kommer vi til at forstå, tage et kig på, hvad der kræver opmærksomhed?

Fordi vores solgenerator, solpaneler hovedsageligt ved hjælp af varme, elektricitet, rent eller så for at sikre livet for vores solgenerator solgenerator, er forpligtet til at sikre, at rene solpaneler på linjen.

Vores solpaneler er primært bruger udstyr rengøring, snarere end manuel rengøring, primært på grund af vores solpaneler er meget sofistikeret udstyr, så rengøring bør sikre en høj grad af renlighed, og generel manuel rengøring, er det uundgåeligt ikke vaske rent, og vores solpaneler ren, højt over jorden, kunstige, langt mindre de solpaneler, så vi har brug for specialiseret udstyr at rengøre.

Næste vi kommer til at forstå rengøring skridt, den første er at observere og analysere graden af forurening af vores paneler, hvis det er lysforurening, er det let at rengøre på linjen, så du kan spare arbejdskraft og ressourcer, det tidspunkt, hvor du har brug for dyb rengøring, skal du Bemærk, at der er behov for at krydse vandet.