Hjem > Viden > Indhold

På den solenergi konvertering

Jan 19, 2015

Den primære funktion af omformeren er input DC spænding omdannes til en stabil værdi. Denne funktion opnås ved boost konverter og boost switch og boost diode behov. I forlængelse af den sol inverter under små serier at fortælle dig om omdannelse af solenergi:

I den første konfiguration, efter injektionen fase er et isoleret fuld-bro konverter. Den rolle er at tilvejebringe fuld-bro transformer isolation. Den anden fuld bro konverter output anvendes fra den første fuld-bro DC-konverter stadium DC til vekselstrøm (AC). Filtreres, formålet er at tilvejebringe en sikker isolation og isoleret strømforsyning gitter natten og igen før dens udgang er forbundet til AC nettet netværk via et ekstra dobbelt kontakt relækontakt i tilfælde af en fejl.

Den anden struktur er ikke-isolerede løsninger. Hvori, DC spænding på AC-spænding output fra boost scenen direkte.

Den tredje struktur ved hjælp af innovative topologi kontakten og diode, og AC at fremme produktionen sektion af funktionel integration i en særlig topologi.

Mens virkningsgraden af solpaneler er meget lav, således at effektiviteten af inverteren så tæt på 100% er meget vigtigt. I Tyskland er monteret på en sydvendt tag 3kW serie modul med en anslået årlig generation 2550 kWh. Hvis inverteren virkningsgrad fra 95% til 96% mere end et år vil være i stand til at generere elektricitet 25kWh. Anvendelse af yderligere solcellemodul genererer denne 25kWh omkostninger forbundet med steget ganske en inverter. Fordi effektivitet fra 95% til 96%, således at inverteren ikke vil fordoble prisen, så den mere effektive inverter investering er det uundgåelige valg. Nye designs på den mest omkostningseffektive måde at forbedre effektiviteten af inverteren er en kritisk design kriterier.