Hjem > Viden > Indhold

På trykregulatoren

Jan 19, 2015

Regulatoren er i en forudbestemt rækkefølge for at ændre hovedafbryder eller kontrol kredsløb ledninger og skiftende kredsløb modstandsværdi den for at kontrollere opstart af motoren, hastighed, bremse og vende masterenhed. Controller leverandører Xiao Bian dag at indføre handler om trykregulatoren, her har vi en enkel at forstå, er du:

En almindelig trykregulator

Normalt tryk controller kan inddeles i fire kategorier: bælge-type trykregulatorer mellemgulv trykreguleringsorganer, trykregulering stempel, BourdonrØr tryk controller, fire typer af strukturer er forskellige, men princippet er, når når systemet trykbærende udstyr svarende til eller bedre den øvre grænse for det indstillede trykregulatoren vil styringen automatisk afbrød kredsløb, således at indretningen automatisk stoppe spille en beskyttende rolle. Når systemet er under tryk under den indstillede tryk, styreenheden igen forbundet med apparatet, er indretningen vendt tilbage til normal drift.

Sekund, temperaturstyreenheden

Temperaturregulator består hovedsagelig af en temperaturfølsom del, temperaturindstillingen hovedlegemedelen, der består af udførelsen af åbningen og lukningen af mikrokontakten af tre dele, afhængig af strukturen kan opdeles i to med en kapillær-line temperaturregulator og temperaturregulator. Det fungerer gennem et lukket indre temperatur arbejdsfluid fyldt pære og kapillarrør, temperaturændringen kontrolleret rum omdannes til tryk eller volumenændringer, når temperaturen indstillet værdi, gennem elastiske elementer og hurtig transient mekanisme, automatisk tæt kontakt, for at opnå formålet med automatisk temperaturkontrol.

Tredje, differenstrykregulatoren

Trykdifferensregulator kan opdeles i to forskellige strukturer controller bælgtypen membran-typen differenstrykregulator og differenstrykregulator, princip arbejdsmiljøet er ens, er sammensat af to kamre, to kamre opdelt i lave ende og high-end. Høj og lav henholdsvis ind i højtrykskammeret og lavtrykskammeret trykdifferensregulator, således at forskellen mellem differenstrykregulatoren sig gældende, hvilket fører til deformation af det elastiske element, gennem donkraften foråret og andre mekaniske strukturer, vinder starte den øverste mikro-switch, således at skifte signaloutput.