Hjem > Viden > Indhold

Sådan konstateres, om den sinus inverter

Jan 19, 2015

Sinus invertere er almindeligt anvendt i forskellige typer: behovet for edb-systemer, kommunikationssystemer, hjem, luftfart, nødsituation, kommunikation, industrielt udstyr, satellitkommunikation udstyr, militære køretøjer, ambulancer, politibiler, skibe, sol- og vindenergi, osv nødsituationer backup strømstyring, kan udgøre EPS nødstrømsanlæg. Når vi køber en sinus inverter, hvordan man kan vurdere, om det er en sinus inverter?

Sidstnævnte metode er at købe, med en professionel testudstyr til at registrere elektronisk oscilloskop udgangsstrøm kurve vil blive trukket på panelet, kan du være meget intuitivt at se, om den sinuskurve. Disse hår mangler og ikke mere er ikke en glat sinus inverter, en gang fundet, så du straks kan gå til at udskifte maskinen. Selvfølgelig kan du også købe, få brugen af hjemmesiden direkte teste for at se om det virker. Denne måde du ikke er induktiv eller resistiv belastning, den dårlige til at afgøre, om den sinusbølge output.

En anden tilgang er generelt vi på købstidspunktet, købmanden kan fortælle dig bruge, er det bedst at fortælle ham din belastning er induktiv belastning. Årsagen er, at den generelle korrektion bølge og firkantet bølge inverter magt ikke kan være under samme belastning induktiv belastning, de producerer langt mindre AC AC sinus inverter genereret. Kvaliteten af de elektroniske magt produkter kan ses langs belastning, blev virksomheder at vide, at du har brug for at indlæse induktiv belastning, vil han ikke turde at sælge dig sjuskede. Selv om denne metode er ikke rigtig til at registrere maskinen, men stadig kan nå 90% af resultaterne.