Hjem > Viden > Indhold

Analyse af lithiumbatterier og solopladere

Jan 19, 2015

Sol oplader er solens energi omdannes til elektrisk energi lagret i batteriet i fremtiden, kan batteriet være enhver form for lagerenhed, hovedsagelig til blyakkumulatorer, lithium-batterier, nikkel-metalhydrid batteri, kan belastningen være mobil telefoner og andre digitale produkter, indlæse forskellighed en. For eksempel: Tablet PC, håndholdte spilkonsoller, videoafspillere, digitale fotorammer. I forlængelse af den lille serie sol controller til at fortælle dig:

Nogle almindelige opladning løsninger omfatter en mur oplader adapter klasse og Universal Serial Bus (USB) type oplader. Selv om disse løsninger er opladere til genopladelige lithium-ion batteri en billig løsning, men disse opladere også der er en fælles ulempe: hovedstrømforsyningen at stole på arbejdet i drift. Denne afhængighed af strømmen øger brugerens el-omkostninger, samtidig med stigende udledning af drivhusgasser. Og fordi den vigtigste magt afhængig, disse bærbare opladning løsninger er også stærkt reduceret. På en måde, der gavner miljøet med henblik på at forlænge batteriets levetid, at brugen af solpaneler indsamle solenergi oplader naturligt lys kan være en ideel løsning. En anden fordel ved solopladeren er, at den tilvejebringer en genopladeligt opløsning.

Vi vil udvikle en sol opladning løsning proces nogle vigtige overvejelser, der er beskrevet. Disse faktorer skal betragtes som den vigtigste årsag: Med forskellige lysforhold, spændingen og strømmen ændrer sig også, så de solpaneler bliver en høj udgangsimpedans strømforsyning. Væggen strømforsyningen eller USB-strøm er lav udgangsimpedans af strømforsyningen, har en god forhånd fastsat output spænding og strøm.